Sunday 7 August 2011

Házban, házon kívűl állatok....egyesek félig, mások teljesen háziasítva...stb.




itt már a Csanakon a háztartásbeli téma mellett készült ez tabló...szóval ezek is házias állatok, miként az eléggé más stílusú cicuka legelől, aki egy kiváló konyhát vezet (Holló Műhelyes tárgyra készült..egy recepttartóra)

Itt utána rögtön beagle jellegű ebek, bár ez a túl okos eb itt rögtön teljesen betorzult arccal trónol azon a lehajtott tetejű klozeten...és tényleg azt hiszi, hogy ért ebből az emberi ürítősdiből bármit...a kedves kolléga már a kávéillat szerelmese, egyszerű és kedves.



  S három rajz alant a Finy Petra által írt Gréta garbójához készült, ezek még a kezdetek formakereső időszakából származnak...a Labdadornál a piros kerítés megmaradt, de jobban elbújt a  könyvbeli eb. Az "Orrsörényferdülés" című vers pedig hihetetlenül sok kedves képet rejt magában..nehéz is volt redukálni:




Nos igen...ez se új, de házi állat



ez az utolsó kép pedig az előzőleg posztolt cangás képek egyikének testvére..és már az önállósodott közös albiban lakó kutyák, macskák életében nyerhetünk bépillantást...Az alapot apukám által kékre grundírozott kartonok, melyek a Holló Műhelybe rejtelmeibe való beavatást hivatottak volna elősegíteni..hát ilyen képeket hívtak elő. De a színek a műhely színei.

még lehetne folytatni de itt most zárom a posztot, azért katt ide, mert ez még idetartozna :)

No comments:

Post a Comment